Нова пошта відкрила перше відділення в Іспанії: озвучено графік роботи та вартість доставки

Компанія "Нова пошта" вийшла на ринок ще однієї європейської країни. З 1 травня розпочинає роботу перше відділення в Іспанії. Скільки коштуватиме доставка посилки на Піренейський півострів?

01.05.2024
Экономика


Трамп: Намагатимусь допомогти Україні, але Європа також має робити свою роботу

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що в разі перемоги на президентських виборах він "спробує" допомогти Україні у боротьбі з Росією. Однак він вимагатиме від Європи таких самих зусиль.

01.05.2024
Политика


В Україні не буде "обмежено придатних": за кілька днів наберуть чинності нові правила для призовників

Закон про забезпечення прав військових на соціальний захист, який набирає чинності 4 травня, серед іншого передбачає скасування статусу "обмежено придатних" до служби та зобов'язує пройти повторну медкомісію.

01.05.2024
Общество


У додатку «Дія» з’являться електронні посвідчення для ветеранів

Міністерство ветеранів анонсувало, що через два місяці запустить електронні посвідчення для ветеранів у системі «Дія». Про це повідомила прес-служба відомства.

01.05.2024
Технологии


Посилення мобілізації в Україні: хто з чоловіків отримає відстрочку з середини травня

Громадяни, які мають право на відстрочку від служби в ЗСУ, можуть добровільно вступити до армії, підписавши контракт, розповіли в Міноборони України.

30.04.2024
Общество


Lifecell запропонував підключати два номери на одну sim-карту: скільки доведеться за це платити

Мобільний оператор lifecell запропонував абонентам зручну послугу, яка дозволяє отримати два різні номери телефону на одній SIM-картці.

30.04.2024
Технологии


Україна готова до старту переговорів про вступ до ЄС: коли запустять процедуру

Україна готова до початку переговорного процесу про вступ до Євросоюзу. Про це заявила пані посол ЄС в Україні Катаріна Матернова. Вона вважає, що старт переговорного процесу має розпочатися вже наприкінці червня.

29.04.2024
Политика